Bloggar och drev

Bloggblogg. Jag kastade ett öga på min blogglista i brist på bättre sysselsättning och insåg att nån borde sätta en bunsenbrännare i rumpan på Basse Nyberg. Under den senaste månaden har han genomgått en regression till värsta myspysbloggaren. Helen Korpak fortsätter att ladda upp härliga bilder och Kapten Shrimpi driver vidare på sin ytterst personliga kurs.

Men jag ska speciellt lyfta fram ett inlägg av min favoritbloggare för tillfället, Erik Berg, som driver bloggen Approximation. Så här i samband med den absurda mediekampanjen mot svenska sosseledaren Håkan Juholt, läs inlägget här!

Ett utdrag:

Vi har sett mediedrevet gå förr, dess dynamik är vid det här laget välkänd. Den påminner om vad som sker på en skolgård när ett barn har fastnat i mobbarnas sökljus och en illasinnad ryktesspridning drar igång. Snart är det fritt fram att hitta på vilka lögner som helst om offret och alla är beredda att tro på dom utan eftertanke.

Då jag har lite tid ska jag ta och spinna vidare på ämnet mediedrev, fast tvärtom. Tills dess får ni hålla tillgodo med mina bilder. 😉

Advertisements

Leave a comment

Filed under In the News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s